Anouska&Lieven-203_websize (1).jpg

Jullie dag, jullie trouwdag. De dag waar je al zo lang naar uitkijkt en waarschijnlijk meer dan eens over gedroomd hebt. Op die dag ga ik er kei hard voor om die voor jullie op beeld te zetten en om 1 van de mooiste herinneringen voor jullie te creëren. 

Een herinnering voor altijd.

Als fotograaf leg ik jullie mooiste dag vast op een ongedwongen en liefdevolle manier.

Deze dag verdient het om voor altijd te herbeleven! Want wat is het toch leuk om later samen te kunnen terugkijken op die speciale momenten! Denk maar aan die eerste blik van je toekomstige tijdens de 'first look', jullie getuigen die een pakkende speech geven, een snelle knipoog van je grootvader . . . 

Uit ervaring weet ik hoe waardevol beelden zijn als herinnering. Ik beloof jullie daarom een weergave van jullie dag met alle grote, maar vooral ook kleinere momenten die er doorheen de dag gebeuren. Ik beloof jullie dat ik er alles aan zal doen zodat jullie die dag kunnen blijven herbeleven elke keer jullie door de beelden gaan. Dat jullie opnieuw de warmte zullen voelen van die dag, opnieuw de emoties voelen doorheen je lijf, dat het telkens opnieuw een glimlach op jullie gezicht mag toveren. 

Voor iedereen ziet hun huwelijksdag er toch weer net iets anders uit, daarom geef ik jullie de keuze uit 3 verschillende formules zodat jullie een formule kunnen kiezen die volledig aansluit bij jullie wensen en budget. Willen jullie me graag al wat meer vertellen over jullie dag? Laten we een momentje inplannen voor een lekkere kop koffie en een gezellige babbel. 

shoot-25_websize.jpg
Presentations are communication tools th

Ik stelde een infobrochure samen met alle info die jullie nodig hebben om mijn manier van werken te leren kennen. No secrets at all, want ik leg mijn hele werking van a tot z uit zodat jullie precies weten wat jullie mogen verwachten.

Prijzen starten vanaf 1250 euro voor 6u fotografie.

Willen jullie graag deze infobrochure ontvangen?

Context + sfeer scheppen + sfeerbeeld.jp

 

Vraag hem met 1 klik aan!

Psst; heb je na 2 dagen nog geen antwoord van mij ontvangen? Check zeker je spam mail, mijn mailtjes komen daar soms al wel eens in terecht.