Melissa&Jens-18_websize.jpg

Als visueel verhalenverteller ben ik ervan overtuigd dat niet alleen de grote momenten in ons leven belangrijk zijn om op beeld te zetten. Net de meer alledaagse momenten zijn zo waardevol als herinnering voor nu én later.

Leonie - Sofie Fotografie  -32_websize.jpg

Ons leven raast aan ons voorbij! Hoewel we 1000den beelden op onze smartphone hebben staan, zijn er maar weinigen die het zo ver halen om ook afgedrukt te worden in een mooi kader aan de muur of in een leuk album. Al die herinneringen van mooie en alledaagse dingen in ons leven staan op een digitaal schermpje en gaan gewoon verloren. Daarom geloof ik zo hard in de kracht van jou en je geliefden af en toe een shoot te gunnen om jullie leven zoals het nu is vast te leggen. Zonder poseerwerk of instagram-perfect plaatjes. Maar échte intieme momenten tussen jullie, daar leef ik voor!

Geen poseerwerk of instagram perfect plaatjes, maar échte intieme momenten tussen jullie, daar leef ik voor!

Heb jij maar weinig écht mooie foto's van jou met je favoriet persoon (personen)? Of staat altijd maar 1 van jullie er goed op en de andere maar half of gewoon helemaal niet (oeps)?

Hou jij ook zo van de waarde van die échte momenten tussen jullie? En ben jij er ook van overtuigd dat deze waarde doorheen de jaren alleen maar zal groeien? Twijfel dan niet en geef jezelf of iemand anders deze waardevolle herinnering!

Georges - Sofie Fotografie -32_websize.jpg

Liefde vieren, zwangerschap, newborn... alle redenen zijn goed om jou of je lievelingspersoon dit te gunnen!

Shoots kunnen doorgaan bij jullie thuis of op een mooie locatie in de natuur naar keuze. Ik denk met veel liefde met jullie mee waar en wanneer we de shoot kunnen laten doorgaan.

 

Prijzen starten vanaf 350 euro, inclusief minimaal 30 beelden.

Contacteer me voor meer info en mogelijkheden.

Yannice&Pieter-43_websize.jpg
Melissa&Jens-18_websize.jpg