Lize-32_websize.jpg

Nieuw leven dat stilletjes aan het groeien is in je buik? Je voelt en ziet hoe dat kleintje in je buik groeit. Zo magisch!

Ik hou ervan om die puurheid van een zwangerschap vast te kunnen leggen in een weidse, groene omgeving. Wil je graag enkele mooie foto's in de natuur bij jullie in de buurt? I'm in!

We maken er meteen een momentje van om wat spontane beelden van jullie als koppeltje te maken, dolverliefd en wachtend op dat kleintje. Is je partner niet helemaal overtuigd? De focus ligt vooral op jou en je zwangere buik. Wees gerust, tijdens het shooten zal je partner wel overtuigd geraken en wil hij graag ook mee op beeld ;-). 

Voor een newbornreportage kom ik graag tot bij jullie thuis. Zo leggen we die eerste momentjes vast in jullie eigen vertrouwde coconnetje. 

Ik leg jullie gezinnetje vast op beeld op een rustige manier, die volledig aansluit bij het ritme van jullie kleintje. We gaan samen voor een ongedwongen sfeer, met veel tijd voor knuffels en kusjes. En mét voldoende aandacht voor eventuele broertjes of zusjes. Want het zijn net die momenten die je graag op beeld wil hebben om te koesteren!

Wil je graag een zwangerschap én newbornshoot bij mij inplannen? Wanneer je dit gelijktijdig doet, krijg je een hele mooie korting. 

20200307_Zwangerschap_Zoë_DSC0612_webs

zwangerschap

+ reportage op locatie of thuis
+ 1 uur reportage

+ 25 beelden in de hoogste resolutie
+ online privé galerij

+ exclusief vervoersonkosten (0,35€/km)

219 euro

20200605-Rose-DSC06426_websize.jpg

newborn

+ reportage op locatie of thuis
+ 1,5 à 2uur reportage

+ 30 beelden in de hoogste resolutie

+ aankopen van meer beelden is mogelijk
+ online privé galerij

+ exclusief vervoersonkosten (0,35€/km)

245 euro

20191020-_DSC8520_websize.jpg

pakket

pakket deal

Bij het gelijktijdig boeken van een zwangerschapsshoot én een newbornshoot, krijgen jullie een mooie korting!

464 euro  

424 euro