" Wauw, wauw, wauw. Wat een ongelooflijke kwaliteit is ons trouwalbum. Het is echt magnifiek! Die herinneringen nemen ze ons nooit meer af. Dankjewel Sofie!"

-

Thea & Brecht

Jullie trouwalbum, jullie pronkstuk om generaties lang je mooiste dag te blijven herbeleven.

Denk zelf even terug aan het trouwalbum van je ouders of misschien van je grootouders. Welk gevoel geeft dat album jou als je dat vastneemt? Ik beeld me in dat het een zwaarder album is dat je stevig met beide handen tegen je aan moet drukken. Met veel zorg blader je pagina per pagina door hun verhaal en herinneringen van toen. En telkens weer zullen er verhalen naar boven komen. Die herinneringen komen via hun trouwalbum opnieuw tot leven en het wordt een erfstuk dat doorheen de jaren alleen maar belangrijker wordt.

Ik spreek hier heel bewust over een erfstuk, omdat het dat ook écht is vanaf dag 1. Jullie trouwalbum gaat met de jaren alleen maar in emotionele waarde stijgen en kwaliteit is hier dan zo belangrijk om die herinneringen mooi te houden, ook binnen 10, 20 jaar of nog langer.

"Wij zijn echt onder de indruk.

Het zijn de extra centjes meer dan waard!"

-

Jolien & Maxime

Schermafbeelding 2021-03-07 om 13.15.39.png
Schermafbeelding 2021-03-07 om 13.13.07.png
Schermafbeelding 2021-08-04 om 14.38.47.png

In jullie pakket zit er een basis album met 24 pagina's inbegrepen. Dit is een cadeautje dat ik jullie geef bij boeking van jullie pakket. Hierin kunnen enkele van de highlights van jullie dag worden weergegeven. Door de beperking van het aantal pagina's is er niet genoeg ruimte om jullie volledige verhaal te vertellen, wat dan weer wel kan in het trouwalbum (daar zijn de pagina's ongelimiteerd).

 

Ik geef jullie de kans om via een upgrade voor een tijdloze en waardevolle herinnering te kiezen. Het is een investering, dus er hangt een hoger prijskaartje aan. Maar als jullie ervoor kiezen om het inbegrepen basisalbum te laten vallen, krijgen jullie maar liefst  100 euro korting op jullie bestelling.

Startprijs voor een trouwalbum is 444 euro, inclusief maar liefst 38 pagina's in een mooi groot formaat van 25x25cm. 

Trouwalbum

Voor jullie trouwalbum werk ik samen met een topleverancier uit Nederland waar ik als fotograaf toegang toe heb om bij te bestellen. Het album wordt met de hand gebonden en met veel zorg en precisie samengesteld. Dit trouwalbum is dé nummer 1 keuze van de meeste fotografen door het gebruik van de beste fotopapieren en luxe covermaterialen. Op een later tijdstip hoeven jullie pas te beslissen over jullie keuze qua formaat en cover

Hieronder kunnen jullie heel eenvoudig aangeven of jullie voor het trouwalbum gaan of niet. Bij beide keuzes krijgen jullie nog een mailtje van mij met de vervolgstappen.

 

Indien jullie voor het trouwalbum gaan, maak ik alvast de betaalfactuur op van 344 euro (korting van 100 euro inbegrepen).

Indien jullie bij het inbegrepen basis album blijven, ga ik hier voor jullie ook verder mee aan de slag.

Willen jullie voor hét trouwalbum gaan?

Het enige dat ik nu van jullie moet weten is of jullie voor het trouwalbum willen gaan (en genieten van 100 euro korting) of bij het inbegrepen album blijven?

 

Hieronder kan je eenvoudig jullie keuze aangeven. 

Indien jullie voor een trouwalbum gaan, moet ik voor nu enkel weten of je een vierkant of rechthoekig album wil. Later kunnen jullie het exacte formaat nog bepalen. 

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor jullie inzending!

Je bent 1 klik van jullie erfstuk verwijdert!

Schermafbeelding 2021-03-07 om 13.15.15.png