Algemene voorwaarden

laatst gewijzigd op 21 maart 2019
 

1. Foto's gemaakt door Sofie Fotografie kunnen ten allen tijden gepubliceerd worden op website, blog en andere social media. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan op de hoogte te brengen.

2. Bij het boeken van een huwelijksreportage, wordt er een voorschot van 30% aangerekend. De boeking van een huwelijksreportage bij Sofie Fotografie is definitief na het betalen van dit voorschot. Dit voorschot dient tevens als annulatiekost: indien een huwelijksreportage geannuleerd wordt kan dit bedrag niet teruggevorderd worden. ​ 

3. De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.​

4. Het geleverde aantal foto's varieert naar gelang de duur van de reportage en andere variabelen, en kan dus onmogelijk vooraf vastgelegd worden.

5. De foto's en de galerij met foto's wordt pas bezorgd nadat het volledige bedrag van de fotosessie betaald is. 

​6. De foto's worden geleverd in jpg formaat, en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere.

7. Uit alle gemaakte foto's maakt de fotograaf een selectie. Deze foto's worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. Deze worden afgeleverd in kleur en enkele in zwart-wit. De foto's die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto's kunnen niet verkregen worden. Extra zwart-wit omzettingen van de geselecteerde foto's kunnen verkregen worden op aanvraag. 

8. Bij verzending van bestellingen per post zijn wij niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering.

9. Het gebruik van een cadeaubon kan enkel binnen de periode die vermeld staat op de cadeaubon. Bij het overschrijden van deze datum is deze bon niet meer geldig en kan deze dus niet meer ingeruild worden.