Katrien&Vincent-52_websize.jpg

Een album is die kers op de taart, hét boek dat zo kostbaar is dat je overal mee naartoe wil nemen. Om te tonen, om in te kijken, met een lach en een traan. Terugdenkend aan die mooie dag, speciale periode,.. Neem de tijd om over je album na te denken, dit is iets dat je voor de rest van je leven zal blijven koesteren. 

Hoe gaan we te werk? Nadat jullie voor mij jullie favorieten van een hartje hebben voorzien in de galerij, ga ik aan de slag met een eerste design te maken van jullie album. 

Dit voorontwerp probeer ik zo goed mogelijk vorm te geven, zodat het hele verhaal er mooi in voorkomt.

Als het voorontwerp af is, krijgen jullie hiervan een mailtje. Dit zal afkomstig zijn van EditorPreview (kijk goed dat deze niet in je spam terecht komt). In deze preview kunnen jullie eventueel per pagina notities maken over mogelijke veranderingen, foto's die weg mogen of er extra bij, meer of minder pagina's. Laat mij dit allemaal weten en dan ga ik hierna met plezier verder aan de slag met jullie album. 

In het pakket zit een album van 24 pagina's inbegrepen in de prijs. Wensen jullie graag meer pagina's toe te voegen, dan kan dit aan 4,5 euro/spread (1 spread = 2 pagina's). 

Wensen jullie graag een extra mini album te bestellen voor bijvoorbeeld de ouders of getuigen? Laat mij dit ook zeker weten en dan bezorg ik jullie hiervan de prijzen en mogelijkheden. 

© 2020 Sofie Fotografie