SofieSchellemans-113_websize.jpg

Levensgenieter, yoga-lover, fan van uitslapen, ongeplande momenten, avontuurlijke reizen, vegetariër, geobsedeerd door mijn kamerplanten, nog meer geobsedeerd door de kamerplanten die ik (nog) niet heb. Aangetrokken door dat wat ik nog nooit heb gedaan, 1001 ideeën in mijn hoofd,..

Van opleiding ben ik ergotherapeute en werkte 7 jaar op de revalidatie afdeling in het AZ Nikolaas. Momenteel combineer ik mijn passie als fotograaf met een halftijdse job als jobcoach voor mensen met een beperking. Na mijn studies ergotherapie startte ik een opleiding fotografie in avondschool. Daar leerde ik mijn eerste spiegelreflexcamera te gebruiken. Het meeste leerde ik daarna door

te gaan shooten, workshops te volgen bij mijn favoriete fotografen, second shootings,.. Ondertussen ben ik al 4 jaar trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf Sofie Fotografie! 

SofieSchellemans-157_websize.jpg

Opgegroeid in een familie waar fotograferen en videobeelden maken een constante was. De meeste herinneringen hieraan heb ik van mijn grootvader die op elke bijeenkomst of feest met zijn camera klaar stond. Fotoboeken, dia's, videocassettes vol met herinneringen!

SofieSchellemans-14_websize.jpg

Wat ik als kind niet besefte was dat de beelden die mijn ouders en grootouders maakten (toen tot vervelens toe), dat deze herinneringen goud waard zouden zijn later, nu dus. Zelfs geen goud, gewoon van onschatbare waarde. Een waarde die bij mij een vuur aanwakkert diep vanbinnen. Een vuur waarmee ik jullie ook die herinneringen wil geven. Voor nu en voor later. 

Tot binnenkort?

Liefs

 

x Sofie

SofieSchellemans-147_websize.jpg